[email protected] – Haakon VII`s gate 12, 7041 Trondheim

Hund i bil

Hund i bil
Hund i bil

Når du har hund i bil, er sikkerhet og komfort avgjørende både for hunden og deg som sjåfør. En praktisk og robust løsning som DGS 3-in-1 Baksete-beskyttelse Setetrekk gir en tryggere, mer komfortabel og renere kjøretur for hunden din – samtidig som det beskytter bilens interiør.

Hvorfor er det viktig å sikre hunden i bilen?

Å ha hund i bil uten riktig sikring kan være farlig. Uventede bevegelser kan skape distraksjoner, eller i verste fall kan hunden bli kastet rundt ved bråbremsing eller ulykker. Å bruke produkter som DGS 3-in-1 Baksete-beskyttelse sikrer at hunden holder seg på plass. Dette gir ikke bare sikkerhet for hunden, men reduserer også risikoen for at du som fører mister kontrollen på veien.

I henhold til veitrafikkloven er det påkrevd å sikre all last i bilen – og dette inkluderer hunden. Ved å bruke setetrekket i kombinasjon med en god bilsele, som for eksempel Mim Allsafe bilsele, sørger du for at hunden ikke er en fare for deg selv eller andre på veien.

DGS 3-in-1 Baksete-beskyttelse – den ultimate løsningen for hund i bil

Det geniale med DGS 3-in-1 Baksete-beskyttelse er at det kombinerer tre ulike funksjoner i ett produkt. Du kan bruke det som:

  • Hengekøye: Forhindrer at hunden hopper frem i bilen og gir et trygt, lukket rom i baksetet. Dette reduserer risikoen for distraksjoner under kjøring.
  • Setetrekk: Gir full beskyttelse av setene mot skitt, vann og hundeklør. Perfekt for hund i bil etter turer i regnvær eller sølete forhold.
  • Halvt sete: Har du både passasjer og hund i baksetet? Da kan du bruke glidelåsen for å dekke kun halvparten av setet, slik at det fortsatt er plass til begge.

Komfort og hygiene for både hund og bil

Setetrekkets mikrofiber-materiale, som også brukes i Dirty Dog-produkter, har en høyabsorberende evne som holder hund i bil tørr og komfortabel, selv etter lange turer i regnvær. Mikrofiberet kapsler inn fuktighet, gjørme og smuss, og holder bilsetene dine rene.

I tillegg er undersiden laget av et sklisikkert materiale som forhindrer at trekket sklir under hunden. Dette gir stabilitet og gjør at hunden sitter trygt, selv under skarpe svinger eller plutselige stopp.

Praktisk bruk og enkel montering

DGS 3-in-1 Baksete-beskyttelse er designet for enkel montering med fire trykkspenner som festes til hodestøttene i bilen. Setetrekket har to “ankere” som stikkes ned mellom setene, noe som gjør det ekstra stabilt og hindrer bevegelse. Dette er en praktisk løsning for hund i bil, spesielt for de som ofte reiser med hunden på langtur eller i ulendt terreng.

Glidelåsåpningene for bilbeltene sørger for at du fortsatt kan bruke en sikkerhetssele på hunden, slik at den er sikret på plass. Dette er spesielt viktig i tilfelle bråbremsing, hvor en løs hund kan bli en farlig “prosjektil” i bilen.

Beskyttelse for bilen din

DGS Baksete-beskyttelse er perfekt for de som har investert i skinnseter eller ønsker å bevare bilens interiør. Skitt, vann, pels og hundeklør kan gjøre stor skade på setene. Ved å bruke dette setetrekket beskytter du både seter og baksetet mot slitasje, samtidig som det holder bilen din ren og luktfri.

Hvorfor velge DGS?

DGS-produktene er utviklet med både hundens og bilens beste i tankene. Deres mikrofiberstoff, som er kjent for sin høye absorberingsevne, er ideell for hundeeiere som er ute i all slags vær. Hund i bil kan være en utfordring når det gjelder å holde bilen ren, men med et produkt som DGS 3-in-1 Baksete-beskyttelse blir dette langt enklere.

Oppsummering

Enten du bruker det som hengekøye, setetrekk eller for halv sete, er DGS 3-in-1 Baksete-beskyttelse den perfekte løsningen for å sikre komfort og sikkerhet for hund i bil. Med sitt slitesterke design, vannavvisende materiale og sklisikre bunn, får du et produkt som både beskytter bilen og gir hunden en behagelig turopplevelse. Ikke la dårlig vær eller gjørmete labber stoppe deg fra å ta med din firbente venn på tur!

Les med på DGS Pet Products sine engelske sider

Hund i bil
Hund i bil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *